LYMPHASTIM – DETOXIFIERE SI DRENAJ LIMFATIC

posted in: Noutati | 0

 

BTL Lymphastim functionează  pe principiul presoterapiei. Aplicatorii speciali cu pana la 24 de compartimente suprapuse asigura un masaj blând, care stimulează circulația naturală a limfei in corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Efectele tratamentului cu Lymphastim sunt similare cu cele ale drenajului limfatic manual, efectuat de terapeut. Aplicațiile Lymphastim ajută de asemenea, la vindecarea și regenerarea țesuturilor musculare și crește tonusul pielii și redă elasticitatea sa.

Astfel, BTL Lymphastim este un sistem modern de masaj limfatic cu parametri excepționali. Setările avansate pentru un tratament personalizat includ opțiunea de a dezactivare unul sau mai multe compartimente, în cazul în care pacientul nu poate tolera presiunea într-o anumită parte a corpului. În plus, metoda terapeutică folosită, este bine stabilită și demonstrată clinic.

Metoda dovedită clinic și suținută de medicii din intreaga lume.

Ce se întâmplă la nivelul muscular ?

Undele de presiune ale compartimentelor suprapuse relaxează muschii, reduc excesul de lichide cu reziduuri metabolice și calmează spasmele musculare.

La nivelul sistemului circulator Lymphastim îmbunătațește circulația sangvina prin aplicarea de valuri continue de presiune pe venele periferice. Sângele mai oxigenat ajuta pielea să arate mai tânără.

La nivelul sistemului digestiv Lymphastim masează și comprimă abdomenul, ceea ce duce la relaxarea acestuia și la stimularea tractului digestiv.
La nivelul pielii,  Lymphastim îmbunătațeste oxigenarea fluxului sangvin. Pielea iși recapătă tonusul și arată mai bine și capătă un aspect mai ferm.

La nivelul sistemului limfatic, Lymphastim stimulează fluxul limfatic în rețelele periferice și profunde. Acesta evacuează reziduurile metabolice din spațiile interstițiale și îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar.

Ce este masajul limfatic ?

Masajul limfatic activeaza circulatie limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea si eliminarea toxinelor din tesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic in conditii normale. Sistemul limfatic joaca un rol important in sistemul imunitar al omului.

Masajul limfatic utilizeaza principii anatomice si fiziologice despre sistemul circulator uman. Stimuleaza activitatea vaselor limfatice, usureaza trecerea limfei in locurile afectate si accelereaza metabolismul in tesut.

BTL-Lymphastim functioneaza pe principiul compresiei pneumatice (presoterapie), adica utilizeaza presiune inalta ce activeaza drenajul limfatic. Masajul zonei are loc pe baza mansoanelor umflate cu aer, catre care aerul comprimat este trimis din unitatea principala (compresor), prin sistemul de furtunuri. Umplerea compartimentelor individuale ale mansoanelor speciale in intervale prestabilite formeaza o presiune cu avansare lenta. Se creeaza unde de presiune blande si ritmice. Aerul este dat afara la sfarsitul ciclului. Presoterapia pneumatica este perceputa de pacienti ca o metoda de tratament foarte placuta si eficienta. In zonele tratate apare un sentiment de usurare.

11 BENEFICII PREZENTE ÎN TERAPIA DE ESTETICĂ MEDICALĂ LYMPHASTIM

1. Este echipamentul de terapie fizică, specializat mai ales pe tratamentul edemelor, prevenirea și tratarea durerilor

2. Corpul nu este încarcat cu medicamente

3. Se bazează pe principiul compresiunii pneumatice intermitente

4. Fiecare aplicator (pantalon, picioare, mâini) consă în mai multe compartimente de aer, independente, care sunt umflate prin suprapunere în cicluri predefinite în funcție de diagnosticul pacientului

5. Aplicarea presoterapiei este benefică în procesul de vindecare a corpului uman

6. Este parte integrată a proceselor de recuperare și regenerare din zilele noastre

7. Lupta impotriva celulitei

8. Regenerează și ajută la detoxifierea organismului

9. Soluția perfectă pentru reducerea volumului și remodelarea corporală

10. Include peste 25 de programe prestabilite pentru estetica și domeniu medical

11. Fiecare program prestabilit, include 3 tipuri de masaj din cele 15 tipuri de masaj aflate în memoria aparatului, alături de o enciclopedie explicativa a tratamentelor

LYMPHASTIM  are următoarele indicații:

✔ detoxifiere

✔ reducere de volum

✔ sindromul picioarelor grele

✔ anti-celulită

✔ regenerarea pielii

✔ obezitate

✔ îngrijire post-lipoaspirație