Epilarea definitiva / de lunga durata cu lumina intermitenta (IPL)

Pentru a arata mai feminine si mai frumoase, femeile au folosit intotdeauna tehnologia disponibila pentru a scapa de parul nedorit.
De cealalta parte, barbatii au descoperit foarte repede avantajele de a scapa de parul de pe fata, pentru a arata mai tineri si pentru a-si imbunatati modul in care arata. Astazi moda la barbati se indreapta catre epilarea completa a spatelui si a pieptului.

Frumusetea pielii, aspectul si tineretea acesteia, sunt o parte integranta a personalitatii dumneavoastra si a imaginii pe care doriti sa o afisati.

Detinatoare a peste 17 patente in domeniul luminii pulsate din 1994, firma franceza producatoare a aparatului de ultima generatie ADENA, Eurofeedback, si-a demonstrat know-how-ul tehnologic clientilor din domeniile industrial, medical si estetic si in ultimii 6 ani este lider de piata in IPL medical si estetic. Deasemenea este singurul detinator al patentului de epilat definitiv pentru par blond si alb, pana acum imposibil de realizat cu aparate IPL obisnuite.

Fototerapia cu flash-lamp sau lumina pulsata este o solutie noua, eleganta si moderna pentru problemele pilozitatii sau a imperfectiunilor datorate imbatranirii pielii.

Ce este lumina pulsata ?

Lumina pulsata policromatica, denumita si lampa flash sau IPL, este lumina alba cu spectru larg, filtrata de orice UV: UVA (imbatranirea tenului), UVB (risc de cancer), UVC (arsuri tegumentare).
Aparatul produce o lumina intensa si instanta, difuzata in corp pentru a vindeca si a infrumuseta, fara efecte secundare.

Principiul de functionare

Lumina produsa de lampa flash este absorbita de melanina din pata pigmentara sau firul de par si produce coagularea melaninei sau, respectiv in cazul parului, este condusa catre baza, catre papilla. Aceasta se incalzeste si se produce coagularea tesuturilor germinale (papilla si vasele de sange), ducand la eliminarea definitiva in proportie de 100% a parului aflat in faza anagena.

Parul aflat in alte faze isi continua cresterea si va fi eliminat in sesiunile urmatoare, la 6-8 saptamani, cand va fi prins si el in faza anagena.

In cazul petelor pigmentare, melanina coagulata se elimina natural, prin exfoliere, si petele dispar.

In cazul tratamentelor cuperozei, stimularii colagenice sau acneei, este vizata hemoglobina din vasele sanguine care se incalzesc si se distrug progresiv, iar organismul le resoarbe sau se stimuleaza pe cale naturala producerea de colagen si elastina, tenul avand o grosime si o fermitate foarte buna.

In cazul acneei, se inchid vasele de sange care alimenteaza infectia si, prin energia adusa, se sterilizeaza pielea de bacteria Propionaeum Acnes.
Lampile cu lumina intermitenta profesionale au aparut pe piata dupa lasere si au avut beneficiul experientei aplicarii laserului in domeniul esteticii. Aceasta explica avantul extraordinar al acestei tehnologii. Tehnica lampilor cu lumina intermitenta (flash lamp) a facut posibile si accesibile tratamentele estetice avansate, pana acum rezervate unei minoritati privilegiate.

Acest lucru a fost posibil prin costuri de circa 4 ori mai mici decat ale sistemelor cu laser. Un alt factor decisiv este posibilitatea de a oferi multiple aplicatii cu acelasi echipament flash-lamp, in comparatie cu aparatele laser cu o singura aplicatie.
In plus, siguranta si performantele lampii flash au devenit comparabile sau chiar mai bune decat majoritatea laserelor.

Lampa cu lumina intermitenta este rapida, eficienta, economica si mai putin dureroasa decat alte tehnici de epilare. Este ideala pentru zone mari si ofera confort permanent pe toata durata vietii, pentru persoanele care sufera de o pilozitate inestetica.
Aparitia lampilor cu lumina intermitenta, chiar inainte de anii 2000, a revolutionat lumea epilarii definitive si s-a dovedit definitiv mai eficienta comparativ cu laserele.

epilare-definitiva-IPL

Aparatul de epilat definitiv cu lumina intermitenta Adena

Furnizeaza cea mai avansata tehnologie de epilare definitiva / de lunga durata cu lumina intermitenta (IPL) si garanteaza rezultate rapide, fara durere, vizibile dupa prima sedinta.

Avantajele aparatului ADENA IPL fata de alte aparate IPL sunt:

– stabilitatea flash-urilor: datorita unui sistem de reglare a energiei, toate flash-urile au aceeasi intensitate;
– se incadreaza in standardele de siguranta IEC60601-1 si IEC60601-1-2;
– are racire cu apa pentru putere si eficienta;
– utilizeaza un filtru light pentru o lumina sigura;
– calitate: conceptie si productie franceza;
– 8 patente certificate pe aparat;
– eficienta: tehnologia foloseste mono si multi impulsuri pe acelasi IPL;
– rapiditate in tratament: 1 flash pe secunda si arie mare de acoperire (7.5 cm2);
– siguranta in exploatare pentru pacient si pentru operator;
– protocoale de lucru care asigura un tratament profesionist;
– training, suport tehnic si marketing.

Adena IPL poate trata toate tipurile de par si toate fototipurile pielii. Acesta este singurul sistem capabil de a oferi epilare definitiva pe parul blond si culoare alba, pe fototip de la 1 la 4.

 

Aparatul de epilat definitiv Adena garanteaza:

• eficienta: elimina in doar 4-8 sedinte parul nedorit
• confort: procedura lipsita de durere
• siguranta: actiune precisa doar asupra firelor de par
• viteza: viteza de tratare de 1 flash la fiecare secunda
• diversitate: trateaza in siguranta toate tipurile de piele si toate tipurile de par, inclusiv pe cel deschis la culoare (BLOND si ALB)

Tratamentele realizate cu aparatul ADENA IPL:

– epilat definitiv al parului negru de la fototipul 1 la 6;
– epilat definitiv al parului blond si alb de la fototipul 1 la 4;
– tratamentul leziunilor vasculare: cuperoza, vasele sparte;
– tratamentul petelor pigmentare de la fototipul 1 la 4;
– fotointinerire pentru fata si corp;

Tratamentul este nedureros si complet sigur si poate fi aplicat atat femeilor cat si barbatilor.

ADENA corespunde tuturor normelor europene si franceze, beneficiind de certificat CE. Eurofeedback este certificat AFAQ ISO 9001: 2008.

Durata aproximativa a tratamentelor (in functie de suprafata):

Indepartarea permanenta a parului: aproximativ 15 minute (in medie)

Fotointinerire: aproximativ 15 minute (in medie)

Numarul si frecventa sesiunilor

Epilare definitiva: 6 sesiuni, în medie (în funcţie de tipul de piele şi natura parului), la un interval de 6 – 8 saptamani.

Intinerirea pielii şi alte tratamente: 1 – 6 sesiuni la interval de 3 saptamani.

Masuri de precautie

Pielea nu trebuie sa fie expusa la soare (nici la solar, nici creme auto-bronzare, nici medicatie foto-sensibilizanta) 3 saptamani inainte si 3 saptamani dupa tratamentul cu lumina pulsata.