Remodelare cu PROFHILO

profiloRemodelarea bio este o abordare inovatoare de întinerire cu ajutorul tratamentelor estetice, atacând direct laxitatea pielii. PROFHILO® oferă dublă acţiune graţie compoziţiei sale. Acțiunea de bioregenerare a acestui produs unic este rezultată din concentrația echilibrată a acidului hialuronic cu greutate moleculară mică, ce stimulează producția endogenă de HA. Efectul de fermitate este rezultatul greutăţii moleculare mari a acidului hialuronic, care neutralizează laxitatea pielii și remodelează ţesutul.

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii. Hrănește celulele pielii și redă fermitatea pe term lung. Este un produs biocompatibil, compus din acid hialuronic cu un grad înalt de puritate.

Datorită purității ridicate şi absenţei aditivilor, PROFHILO® oferă siguranță, fără efecte secundare. Tehnologia patentată de PROFHILO® oferă rezultate pe termen lung. Sunt necesare 5 puncte pentru injectare, oferind astfel comfort în timpul tratamentului, rezultatele fiind vizibile după doar 2 sesiuni.

TEHNICA BAP
6b4ynqdiaka
Tehnica BAP (Bio Aesthetic Points), creată și dezvoltată de IBSA, se bazează pe 5 puncte de injectare, special selectate pentru a minimiza riscurile în timp ce maximizează difuzia produsului în zona malară și zonele submalare.

PROFHILO® este indicat în special pentru tratamentul laxității pielii în zonele malare și submalare. Acesta este injectat în stratul de piele profund.

Complecșii hibrizi stabilizaţi permit restabilizarea nivelurilor fiziologice ale acidului hialuronic endogen și îmbunătățirea turgescenței pielii.

DE CE PROFHILO ?

Este Biocompatibil – Se compune dintr-un acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare.

Oferă siguranţă – datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse.

Este eficient – tehnologia brevetată de PROFHILO® oferă o durată prelungită.

Lanțurile de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate în scopul de a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului. Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic, pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura un confort maxim al procedurii.

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu o durată prelungită.

3rd_antiaging_beauty_trophy_15_16_b-300x267

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp