TEOSYAL® RHA – Lasati frumusetea pielii sa va reflecte tineretea interioara

PRIMUL ACID HIALURONIC CARE VA RESPECTA EXPRESIVITATEA FETEI …

Creat de Laboratoarele TEOXANE. TEOSYAL RHA este un produs pentru umplerea ridurilor pe baza de acid hialuronic, proiectat pentru a sustine pielea la orice miscare, in timp ce mentine vitalitatea si catifelarea fetei.

TEOSYAL RHA este adecvat pentru majoritatea zonelor mobile ale fetei voastre: zona periorala, obrajii, cute nazolabiale, frunte, riduri la ochi …

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii. Retine apa ca un burete pentru a mentine pielea ferma si catifelata. Cand se utilizeaza in medicina estetica, acidul hialuronic se regaseste sub forma de gel.

… SI ASPECTUL VOSTRU NATURAL

Dupa ce este administrat de medicul vostru, gelul umple delicat ridurile, asigura mentinerea unui model optim de hidratare dermica si imbunatateste pe termen lung elasticitatea pielii. Trasaturile voastre isi recapata tonusul si fata voastra, voiciunea.

TEHNOLOGIE INOVATOARE PATENTATA

Produsele TEOSYAL RHA au fost create de Laboratoarele TEOXANE conform unui proces patentat, pentru a indeplini cerintele zonelor faciale mobile. Aceasta tehnologie mentine mai bine caracteristicile naturale ale moleculelor de acid hialuronic pentru a obtine geluri cu un grad mare de puritate, apropiat de continutul natural de acid hialuronic al pielii.

Se intinde odata cu miscarile de ex. din zona periorala

MISCARILE ADUC FRUMUSETE …

Fata se afla constant in miscare datorita elasticitatii pretioase a pielii:

* Zambete
* Exclamatii
* Expresii faciale
* Incruntarea/ridicarea spracenelor

Aceste miscari naturale stau la baza frumusetii si va impartasesc emotiile cu altii.

Pielea joaca un rol cheie in acest proces. Se intinde sau se cuteaza in functie de contactiile muschilor faciali, indiferent cat de mici sunt, pentru a va transmite cat mai fidel sentimentele.

… DAR INCETINESC DE-A LUNGUL ANILOR

Cu timpul, pielea devine mai uscata, mai fragila si elasticitatea ei scade. In timpul fiecarei contractii a muschilor faciali, pielea se va intinde, dar apoi se va retracta incomplet.

Zonele faciale mai mobile sunt primele afectate de imbatranirea naturala. Pielea va incepe pana la urma sa atarne si vor incepe sa apara riduri “de expresie”. Acestea vor deveni mai greu de netezit. Trasaturile vor incepe sa devina mai dure, pe masura ce fata isi pierde tonusul si atractivitatea. Odata cu varsta, apare un aspect tern si obosit al pielii. Fata pare sa fie trisa sau neexpresiva.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp