EXILIS ULTRA – rejuvenare & lipoliză noninvazivă

Uitați de bisturiu ! Cele mai noi metode non-invazive folosite în medicina estetică pentru întinerirea pielii și reducerea stratului adipos, generează satisfacție profesională și clienți fericiți !

Orice persoană  își doreste să fie mai tânără și atragătoare, însa din păcate, datorită lipsei de mișcare, alimentației defectuoase, stresului sau înaintării în varstă, cele mai multe persoane ajung să aibă nevoie de soluții de estetică medicală pentru a se menține. Boutique Medical Spa vă oferă mai mute opțiuni de estetică non-invazivă și veți obține rezultate vizibile și de durată în timp record !

Dacă nu ați folosit până acum metode medicale non-invazive, este timpul să o faceți, este simplu, cu rezultate vizibile de la prima ședință și fără perioadă de recuperare !

Exilis Elite este un aparat medical, destinat tratării celulitei, ridurilor fine și pielii flasce. Exilis a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi sigur și eficient, fiind aprobat atât în Europa, cât și de FDA în SUA, pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice și estetice. Este produs de gigantul mondial BTL, care este cel mai mare producător de aparatură medicală din Europa și care s-a impus atât pe piața europeană cât și pe cea din SUA. Exilis Elite îmbină pentru prima oară cu success două tehnologii complementare de remodelare corporală: radiofrecvența monopolară continuă focusată și ultrasunetele – care acționează atât asupra țesutului adipos în profunzime, cât și asupra pielii, crescându-i acesteia din urmă fermitatea. Acest aparat oferă o remodelare corporală eficientă, reducerea celulitei și îmbunătăirea tonusului, elasticității și texturii pielii.

Tratamentele sunt nedureroase, cu rezultate vizibile și garantate într-un timp scurt. Cu siguranță, aceste tratamente o să le recomandați prietenilor și cunostințelor Dvs.

În plus EXILIS ULTRA ne oferă și următoarele avantaje:

  • rejuvenare facială
  • estomparea sau eliminarea ridurilor
  • efect vizibil anti-cearcăne
  • reduce cicatriciile postacneice
  • remodelare corporală
  • oferă fermitate pielii lăsate
  • reduce vizibil sau elimină definitiv vergeturile
  • elimină celulita
  • reduce depozitele  de grăsime
Distribuie:
× Contacteaza-ne pe WhatsApp