LPG CELLU M6 ALLIANCE

Este singura tehnică de stimulare mecanică a pielii 100% naturală, non-invazivă, non-agresivă, care activeaza natural metabolismul celular, lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii relaxate, în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului.

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate îmbunătățite și vizibile după numai 3 ședințe, respectând 100% pielea. Specialiștii LPG au explicat și demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, ce ajută să elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile apar încă din a treia ședință.
Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.

O sinergie de tehnologii patentate – rola motorizată și flapsul motorizat, alături de o aspirație secvențială sincronizată, oferă o nouă și automată mobilizare a țesutului:

  • Elimină grăsimea localizată;
  • Produce colagen natural, elastină și acid hialuronic
  • Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală este diminuat

Pentru prima dată în istoria LPG, capătul cu cele 2 role a fost modernizat radical. Combinate cu aspirația secvențială, rola motorizată și clapa motorizată lucrează împreună pentru a stimula și mobiliza țesutul în adâncime, în toate dimensiunile, pentru un tratament mult mai plăcut și mai eficient.

Datorită noului senzor de identitate a pielii Alliance, puterea tratamentului nu mai este limitată de calitatea țesutului. Stimularea se adaptează cu precizie fiecarei identități individuale a pielii.

Distribuie:
× Contacteaza-ne pe WhatsApp