Lumea FORLLE’D

Pielea frumoasă reprezintă semnul bunăstării personale și a stilului de viață sănătos, în care tipul corespunzator de îngrijire a pielii și utilizarea produselor de înaltă calitate joacă un rol esențial.

Indiferent de vârstă, pielea trebuie hidratată suficient și protejată. Acest lucru este esențial pentru menținerea aspectului tânăr, calmarea iritațiilor și reducerea semnelor existente de îmbătrânire a pielii.

Pielea hidratată și hrănită corespunzător are un aspect mai frumos, mai neted și mai tânăr. Din dorința de a vă spori confortul personal și de a vă ajuta să vă păstrați un aspect sănătos și radiant, a fost creată gama produselor de Lux Forlle’d, folosind știința.

Sunt produse unicate deoarece au la baza o invenție premiată în 2002 cu premiul Nobel.

Datorită dimensiunilor NANO (5 NM) și a combinației speciale de ingrediente active, pielea va fi hidratată în profunzime, ridurile vor fi reduse, va fi stimulată regenerarea pielii, menținută elasticitatea și fermitatea.

Forlle’d reprezintă o colecție de produse cosmetice de elită din Japonia, bazată pe acidul hialuronic cu masa moleculară mică. Laboratoarele Forlle’d au creat un proces industrial global patentat, bazat pe acidul hialuronic și alte substanțe cu masa moleculara mică.

Tehnologia se bazează pe desoperirile câstigatorului Premiului Nobel, Koichi Tanaka.

Produse Forlle'd

Acidul hialuronic cu masa moleculara mică – Hyalogy – este unul dintre componentele de bază pentru îngrijirea tenului în stilul Forlle’d.

Acidul hialuronic joacă un rol vital în procesele metabolice precum interacționarea celulelor și sinteza.

Ajută la menținerea imunității celulelor, previne infecțiile și reacțiile alergice.

Una dintre cele mai importante proprietăți este cea de reținere a umidității – peste 6000 de ori mai mare decât masa acidului în sine.

Celulele pielii direct dependente de nivelul de acid hialuronic, care din păcate se pierde odată cu vârsta, se refac natural. Acest lucru lasă pielea mai sensibilă și toate procesele care necesită acid hialuronic se deteriorează. De aceea este atât de important ca toate formulele anti-îmbătrânire să conțină acid hialuronic.

Problema proceselor convenționale de absorbție a acidului hialuronic este că moleculele acestuia au un diametru de 3000 nanometri, întrucât spațiul intracelular este de numai 15-50 nanometri, iar membrana hialină doar 6-10 nanometri. Aceasta face imposibil ca moleculele să penetreze nivelele mai adânci ale pielii. Până acum acest lucru a fost posibil numai prin injectarea cu acid hialuronic.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă japonezi din laboratoarele Forlle’d au reuşit să dezvolte molecule de acid hialuronic de numai 5 nanometri lățime la un nivel înalt de ionizare, ceea ce înseamnă că pot pătrunde adânc în piele fără a mai fi nevoie de injectare.

Forlle'D

Efecte:

Forlle’d este o tehnologie cosmetică avansată cu efecte vizibile imediate.

Complexele globale patentate de acid hialuronic sunt de 600 – 4000 de ori mai mici decât moleculele obișnuite așa că oferă o penetrare mult mai adâncă cu efect imediat de hidratare și întinerire.

Formulele speciale oferă rezultate remarcabile datorită combinației unice de componente.
Forlle’d este produs în fabricile farmaceutice din Japonia folosind cele mai înalte standarde de tehnologie pentru a garanta siguranța produselor.

Hyalogy Total Skin Care Line a fost creată pentru a asigura hidratarea profundă a pielii care este mult mai eficientă și de durată decât oricare alt tip de hidratare.

Beneficii:

Formule foarte concentrate, extrem de economice și care durează până la de trei ori mai mult decat produsele cosmetice obișnuite.

Tratamentele aplicate Forlle’d sunt un substitut pentru biorevitalizare în urma procedurilor de injectare și procedurilor mezoterapeutice.

Soluția ideală pre și postoperatorie.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp