LYMPHASTIM – DETOXIFIERE SI DRENAJ LIMFATIC

BTL Lymphastim funcționează  pe principiul presoterapiei. Aplicatorii speciali cu până la 24 de compartimente suprapuse asigură un masaj blând, care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Efectele tratamentului cu Lymphastim sunt similare cu cele ale drenajului limfatic manual, efectuat de terapeut. Aplicațiile Lymphastim ajută de asemenea, la vindecarea și regenerarea țesuturilor musculare și crește tonusul pielii și redă elasticitatea sa.

Astfel, BTL Lymphastim este un sistem modern de masaj limfatic cu parametri excepționali. Setările avansate pentru un tratament personalizat includ opțiunea de a dezactivare unul sau mai multe compartimente, în cazul în care pacientul nu poate tolera presiunea într-o anumită parte a corpului. În plus, metoda terapeutică folosită, este bine stabilită și demonstrată clinic.

Metoda dovedită clinic și suținută de medicii din intreaga lume.

Ce se întâmplă la nivelul muscular ?

Undele de presiune ale compartimentelor suprapuse relaxează muschii, reduc excesul de lichide cu reziduuri metabolice și calmează spasmele musculare.

La nivelul sistemului circulator Lymphastim îmbunătațește circulația sangvina prin aplicarea de valuri continue de presiune pe venele periferice. Sângele mai oxigenat ajuta pielea să arate mai tânără.

La nivelul sistemului digestiv Lymphastim masează și comprimă abdomenul, ceea ce duce la relaxarea acestuia și la stimularea tractului digestiv.
La nivelul pielii,  Lymphastim îmbunătațeste oxigenarea fluxului sangvin. Pielea iși recapătă tonusul și arată mai bine și capătă un aspect mai ferm.

La nivelul sistemului limfatic, Lymphastim stimulează fluxul limfatic în rețelele periferice și profunde. Acesta evacuează reziduurile metabolice din spațiile interstițiale și îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar.

Ce este masajul limfatic ?

Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din tesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic în condiții normale. Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al omului.

Masajul limfatic utilizează principii anatomice și fiziologice despre sistemul circulator uman. Stimulează activitatea vaselor limfatice, ușurează trecerea limfei în locurile afectate și accelerează metabolismul în țesut.

BTL-Lymphastim funcționează pe principiul compresiei pneumatice (presoterapie), adică utilizează presiune înaltă ce activează drenajul limfatic. Masajul zonei are loc pe baza manșoanelor umflate cu aer, către care aerul comprimat este trimis din unitatea principală (compresor), prin sistemul de furtunuri. Umplerea compartimentelor individuale ale manșoanelor speciale în intervale prestabilite formează o presiune cu avansare lentă. Se creeaza unde de presiune blânde și ritmice. Aerul este dat afara la sfârșitul ciclului. Presoterapia pneumatică este percepută de pacienți ca o metodă de tratament foarte placută și eficientă. În zonele tratate apare un sentiment de ușurare.

11 BENEFICII PREZENTE ÎN TERAPIA DE ESTETICĂ MEDICALĂ LYMPHASTIM

1. Este echipamentul de terapie fizică, specializat mai ales pe tratamentul edemelor, prevenirea și tratarea durerilor

2. Corpul nu este încarcat cu medicamente

3. Se bazează pe principiul compresiunii pneumatice intermitente

4. Fiecare aplicator (pantalon, picioare, mâini) consă în mai multe compartimente de aer, independente, care sunt umflate prin suprapunere în cicluri predefinite în funcție de diagnosticul pacientului

5. Aplicarea presoterapiei este benefică în procesul de vindecare a corpului uman

6. Este parte integrată a proceselor de recuperare și regenerare din zilele noastre

7. Lupta împotriva celulitei

8. Regenerează și ajută la detoxifierea organismului

9. Soluția perfectă pentru reducerea volumului și remodelarea corporală

10. Include peste 25 de programe prestabilite pentru estetica și domeniu medical

11. Fiecare program prestabilit, include 3 tipuri de masaj din cele 15 tipuri de masaj aflate în memoria aparatului, alături de o enciclopedie explicativă a tratamentelor

LYMPHASTIM  are următoarele indicații:

✔ detoxifiere

✔ reducere de volum

✔ sindromul picioarelor grele

✔ anti-celulită

✔ regenerarea pielii

✔ obezitate

✔ îngrijire post-lipoaspirație

Distribuie:
× Contacteaza-ne pe WhatsApp