PBSerum – cosmeceutice revoluționare

Create în Spania, în urma unui proces de cercetare care a durat patru ani, aceste produse sunt dedicate îngrijirii și tratării feței, dar și a pielii corpului și a tratării celulitei, până la un procent de 80%.

Produsele pentru ten nu sunt injectabile, tratamentele aplicându-se la salon cu ajutorul aparaturii de specialitate (dermaroller, cavitație, ultrasunet sau radiorecventă) și apoi acasă, manual, direct de către client în cazul produselor de întreținere.

Tratamentele personalizate ce pot fi aplicate în format combinat, de tip cocktail, tratează pielea uscată, deshidratată și ridată, cicatrici post acneice și pielea căzută din cauza înaintării în vârstă, recuperând elasticitatea și luminozitatea tenului.

Testele clinice au dovedit faptul că fermitatea pielii crește cu 58%, semnele de îmbătranire sunt reduse cu 55%, iar cele de oboseală, cu pană la 41%.
Scopul PBSerum este de a oferi o gama largă de soluții chirurgilor plasticieni, dermatologilor, Medi- spa-urilor și oricărui alt specialist în îngrijire personală. Eforturile constante de cercetare și dezvoltare, împreună cu eficiența și încrederea dovedită a produselor, care sunt susținute de numeroase studii științifice, consolidează PBSerum ca o nouă Generație Globală de Cosmetice.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp