POWERESHAPE 2 – RADIOFRECVENȚĂ, LIPOLASER & MASAJ ENDERMOLOGIC

SISTEM MULTIFUNCȚIONAL  INTEGRAT DE REJUVENARE, REMODELARE ȘI  SLĂBIRE LOCALIZATĂ  POWERSHAPE 2

RadioFrecvenţa nu  este un tratament relativ nou în rândul tehnicilor de înfrumuseţare nonchirurgicală. Utilizată de mai bine de 60 de ani în medicina clasică și în domeniile chirurgicale, în ultimii ani a devenit o metodă eficientă în rejuvenare, în tratamentul celulitei, adipozităţilor localizate şi, de asemenea în îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii. Dezvoltarea explozivă a tehnologiilor în domeniul estetic și medical a creat un sistem integrat 4-în-1 de remodelare corporală şi de modificare a metabolismului celulelor adipoase, care combină efectul sinergetic al radiofrecvenţei mono-bi-multi-polare,  lipolaserului și al  masajului prin absorbția tesuturilor.

powershape2

RadioFrecvența actionează direct în profunzimea pielii, încălzește țesutul atât în straturile superficiale cât și în cele din profunzime, fără a afecta stratul de la suprafață. Efectele  termice pătrund în straturile dermale și în cele adipoase până la adâncimea de 5-10mm, ajutând metabolismul adipocitelor. Datorită efectelor asupra microcirculaţiei, tratamentul cu radiofrecvenţă  este indicat în combaterea inestetismelor cauzate de celulită, stazelor circulatorii şi limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul braţelor, abdomenului, coapselor  etc. Radiofrecvenţa stimulează microcirculaţia, ajutând în repararea ţesuturilor fibroase cu o marcată diminuare  a nodulilor celulitici și a edemelor locale, având un efect lipolitic. Astfel începe un proces de neocolageneză (colagen de tip 1) prin stimularea activităţii fibroblastelor. Toate acestea duc la o restructurare cutanată cu reducerea celulitei, eliminarea toxinelor acumulate şi a depozitelor de grăsime, precum şi o îmbunătăţire a elasticităţii ţesuturilor.
LipoLaser-ul integrat în POWERSHAPE2, eficient în lichefierea tesutului adipos localizat, in reducerea circumferinței și al edemelor. Prin intermediul diodelor de mare putere, emite lumină intens focusată pe lungimea de unda de 650 nm. LipoLaser-ul modifică permeabilitatea membranelor celulelor adipoase, pentru a permite grăsimii lichefiate să iasă în spaţiul inter-celular, de unde va fi eliminată prin metabolismul natural (se creeaza pori de tranzitie în adipocite și se accelereaza descompunerea trigliceridelor).
RadioFrecvența impreuna cu LipoLaser-ul actioneaza simultan, generand încălzirea în profunzimea  țesutului subcutanat și lichefierea conținutului celulelor adipoase.
Beneficiile masajului vacumatic sunt bine cunoscute în scopuri terapeutice. Efectuat cu RadioFrecvență și LipoLaser, facilitează limfodrenajul și eliminarea tuturor toxinelor,  îmbunătăţind circulația sangvină și limfatică, ceea ce duce la eficientizarea tratamentului.

Efectul combinat al Radiofrecvenţei, LipoLaser-ul și al  masajului vacumatic este soluţia ideală,  fără nici un efect secundar asupra funcționării optime a organismului.

AVANTAJELE RADIOFRECVENȚEI MONO-BI-MULTI POLARE, LIPO LASER-ULUI, MASAJULUI VACUMATIC:

• încălzeşte ţesutul în straturile superficiale cât și cele din profunzime, îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea pielii, stimularea producției de colagen;

• creşte distribuţia intracelulară a oxigenului prin ridicarea temperaturii ţesutului;

• îmbunătăţeşte microcirculaţia, facilitează activarea fibroblaştilor;

• stimulează metabolismul celulelor adipoase şi activităţile lipolitice, reducând grasimea localizată;

• tonifierea pielii , indiferent de vârstă;

• reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora;

• aspectul pielii este  vizibil îmbunătățit chiar de la prima ședință;

• stimulează drenajul limfatic şi circulaţia sângelui;

• reduce volumul celulelor adipoase în hipoderm;

• facilitează  oxigenarea tesuturilor;

• reduce vâscozitatea celulelor adipoase;

• efect de relaxare şi de masaj a ţesutului fibros;

• reduce edemele, conturează forma corpului.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp