Produse FORLLE’D

Rețeta japoneză a frumuseții.

Forlle’d reprezintă o colecție de produse cosmetice de elită din Japonia bazată pe acid hialuronic cu masa moleculară mică. Laboratoarele Forlle’d au creat un proces industrial global patentat, bazat pe acid hialuronic și alte substanțe cu o masă moleculară mică. Tehnologia se bazează pe desoperirile câstigatorului Premiului Nobel, Koichi Tanaka. Produsele noastre de lux pentru îngrijirea pielii sunt destinate uzului profesional și sunt disponibile doar în saloane de înfrumusețare, spa-uri și clinici.

Efecte:

Forlle’d este o tehnologie cosmetică avansată cu efecte vizibile imediate.

Complexele globale patentate de acid hialuronic sunt de 600 – 4000 de ori mai mici decât moleculele obișnuite așa că oferă o penetrare mult mai adâncă cu efect imediat de hidratare și întinerire.

Formulele speciale oferă rezultate remarcabile datorită combinației unice de componente.
Forlle’d este produs în fabricile farmaceutice din Japonia folosind cele mai înalte standarde de tehnologie pentru a garanta siguranța produselor.

Hyalogy Total Skin Care Line a fost creată pentru a asigura hidratarea profundă a pielii care este mult mai eficientă și de durată decât oricare alt tip de hidratare.

Beneficii:

Formule foarte concentrate, extrem de economice și care durează până la de trei ori mai mult decât produsele cosmetice obișnuite.

Tratamentele aplicate Forlle’d sunt un substitut pentru biorevitalizare în urma procedurilor de injectare și procedurilor mezoterapeutice.

Soluția ideală pentru tratamente pre și postoperatorie.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp