Tratamente anti-aging și de remodelare corporală prin TERAPII CALDE

Beneficiile Terapiilor Calde

Printre diversele tehnici adjuvante în tratamentul de slăbit și remodelat se numără și terapiile calde sau împachetarile, care au efect revulsiv, perspirant, detoxifiant și de gomaj. La fel cum pentru a trata celulita este necesară o abordare din mai multe unghiuri, tot astfel pentru a face împachetările calde este necesară utilizarea acestora ca adjuvant al altor terapii.

împachetările înseamnă de fapt înfăășurarea zonelor afectate cu feșe din plastic, cauciuc sau alte materiale, după ce în prealabil au fost masate cu creme, amestecuri din plante sau alte substanțe anticelulitice. Zonele afectate rămân înfășurate 20 – 30 de minute, timp în care vă puteți desfășura activitățile zilnice.

Acțiunea împachetărilor constă în obținerea termosudației – ieșirea la suprafață a fluidelor prin transpirație. Există o gamă largă de substanțe și creme utilizate în împachetări, acest tratament fiind foarte usor de realizat acasă. Rezultatele se reflectă în centimetrii pierduți în circumferință și nu în kilograme.

Termocuverta este o noua tehnică de eliminare a lichidelor din țesut, realizându-se astfel o mai bună circulație sangvină la nivelul dermei, o activitate îmbunătățită la nivel celular, scăderea în greutate și eliminarea celulitei. Procedeul este o alternativă la saună și este recomandat persoanelor care nu suporta temperatura ridicată din saună.

Termocuverta reprezintă, de fapt, o saună locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (75ºC), procedura ducând la arderea extrem de rapidă a țesutului adipos, creșterea semnificativă a metabolismului celular și pierderea rapidă în centimetri.

Împachetările în termocuvertă (termoterapia) – nu ajuta doar la slăbirea rapidă, prin efectele acestora beneficiați și de:

• detoxifierea organismului, stimularea catabolismului grăsimilor
• îmbunătățirea radicală a stării de bine
• reducerea retenției hidrosaline
• favorizarea transpirației și diurezei
• ameliorarea vergeturilor
• îmbunătățirea circulației sangvine
• îmbunătățirea aspectului pielii, conferindu-i fermitate și eliminând aspectul de coajă de portocală

Tratamentul cu Fango este recomandat tuturor tipurilor de celulită, persoanelor cu probleme vasculare, celor cu retenție de apă și cu pielea sensibila. Acesta acționează în profunzime, făcându-și simțite efectele până la 20 zile de la încheierea tratamentului. Numai 2-3 ședințe intensive duc la o scădere considerabilă în centimetrii, având ca scop eliminarea stratului adipos și a nodulilor celulitici.

Fango – reprezinta un nămol pe bază de alge marine și se bazează pe ingrediente naturale care, datorită acțiunilor lor lipolitice și de drenare, reduc semnele vizibile ale celulitei, chiar și când acestea sunt puternice. Tratamentul cu Fango oferă rezultate extraordinare tocmai datorită principiilor sale active deosebite precum argila, alge marine micronizate, oligoelemente de origine marină, extracte vegetale, uleiuri esențiale, toate într-o concentrație optimă.

Aceste ingrediente fac din Fango cea mai eficientă soluție pentru eliminarea celulitei, o ameliorare a vergeturilor și o protecție eficientă a pielii. Oligoelementele marine redau stralucirea și rezistența pielii.

Capacitățile sale drenante, remineralizatoare, tonifiante, acționează pe cale epidermică grație compoziției naturale capabile să folosească principii active.

Combinat cu ședințele de biostimulare și de remodelare corporală LPG, acesta ajută la o slăbire rapidă în cazul persoanelor obeze sau supraponderale și asigură slăbirea armonioasă, fără pierderea tonicității musculare, a elasticității pielii, sau fără a provoca dezechilibrul mineral al organismului..

Se aplică local sau general pe toate zonele afectate de celulită și grăsime. Combinat cu masaj, tratamentul Fango determină eliminarea vizibilă a celulitei după ședințe intensive.

Etape:
• tratamentul începe printr-o procedură de peeling corporalcare are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare;
• urmează aplicarea măștii de Fango, înfoliere în film osmotic sau înfasurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă la 75º C timp de 40-60 min.
• după desfoliere se aplică prin masaj crema anticelulitică pentru catifelare și hidratare a țesutului..

Beneficiile împachetărilor cu Fango sunt:
• eliminarea grăsimilor acumulate în înteriorul adipocitelor
• redarea elasticității și fermității pielii
• ameliorarea vergeturilor precum și prevenirea apariției unora noi
• eliminarea apei reținute în corp și a toxinelor; ameliorarea problemelor vasculare periferice
• îmbunătățirea evidentă a circulației sangvine, inclusiv a celei periferice; favorizează microcirculația îmbunătățind oxigenarea și hrănirea țesuturilor afectate, precum și drenajul limfatic
• restructurează țesutul conjunctiv afectat și regenerează celulele de colagen și elastină.

Împachetarile cu gelul de Ceai Verde

Recomandat pentru împachetari anticelulitice. Polifenolul și catehidele conținute de ceaiul verde neutralizează radicalii liberi, alcaloizii acționează ca și stimulanți ai sistemului nervos, iar cofeina ajută la arderea grăsimilor. Prin tratamentul de împachetare cu gel a țesutului conjunctiv, urmat de masaj cu crema cu ceai verde, efectele se pot multiplica, datorita creșterii numărului de substanțe active. Poate fi folosit și de persoanele cu fragilitate capilară sau varice. Nu conține coloranți, arome artificiale sau substanțe de origine animală. Este produs din materiale de baza conforme cu standardele farmaceutice.

Dupa primele 3 ședințe intensive, efectuate o data la 2 zile ,zonele cu probleme, vor deveni mai netede și mai ferme.

Împachetările cu gelul FORTE concentrat de CEAI VERDE este un tratament care se bazează pe acțiunea puternică a ceaiului verdeîn procesul de topire și eliminare a grăsimilor și de reducere a celulitei.

Depozitele de grasime sunt eliminate rapid, începând cu primul pachet intensiv.

Pe langa scaderea în kilograme, împachetările cu ceai verde ajută la detoxifierea organismului, la arderea grăsimilor, eliminarea și prevenirea reapariției celulitei; redobândirea elasticității și fermității pielii; eliminarea apei reținute în organism. Pentru rezultate optime este necesar ca ședințele de împachetare sa fie efectuate de 3 ori pe săptămâna până la obținerea rezultatului dorit, urmând apoi ca săptămânal să se efectueze cel puțin o ședință de întreținere.

Prima etapă este cea de aplicare a gelului de ceai verde. Urmează apoi înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă la 75 de grade timp de 40 min. După desfoliere se aplică cu ajutorul masajului crema de final cu extract de ceai verde. Efectul termic aduce un plus de confort și eficiență tratamentului, iar în asociere cu tratamentul de remodelare corporală LPG, Biostimulare sau Masaj, combate aspectul inestetic de coaja de portocală, căpătând totodată reîntinerirea epidermei și tonicitatea acesteia.

Se recomanda în cure de câte 3 saptamani cu o asociere și de consum intern a ceaiului Verde, respectând de asemeni necesitățile organismului de asimilare de apă suficientă pentru accelerarea eliminării deșeurilor metabolice din organism.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp