Tratamente faciale si corporale cu RADIOFRECVENȚĂ si TERAPIE LED

Radiofrecvență facială și corporală

Tehnologia bazată pe radiofrecvență oferă rezultate înca de la primul tratament și în cazul lipsei de fermitate și elasticitate a pielii și în tratamentul celulitei. Deoarece pielea este supusă continuu efectelor mediului înconjurator, îmbătrânirii genetice și alți factori ce au influență asupra țesuturilor conective, aceasta începe să se degradeze, cauzând riduri și alte semne ale înaintării în vârsta. Fibrele elastice ale pielii – colagenul și elastina – sunt produse de o celulă numită fibroblast, iar radiofrecvența stimulează această celulă. Un alt avantaj al tratamentului constă în suplimentarea efectelor radiofrecvenței cu vacuum massage și cromoterapie. Astfel, prin vacuumare se poate localiza mai usor un anume volum cutanat (un pliu) care în consecință va fi tratat mai eficient prin radiofrecvență, iar lumina LED-urilor va stimula metabolismul celular și regenerarea celulară. Accelerarea metabolismului țesutului adipos duce la eliminarea celulitei, reducerea circumferinței, remodelare corporală și un aspect mai ferm al pielii reducând “coaja de portocala”.

Radiofrecvența este un tratament non-invaziv, poate fi folosit pe față, gât și corp, nu are efecte secundare și este eficient și în tratament post-liposucție.
Numarul total de ședinte și frecvența ședințelor se stabileste în funcție de suprafață, în medie fiind de 8 – 14 ședințe, de 1-2 ori pe săptămână.

Radiofrecvența facială Power lifting™

O ședință de radiofrecvență facială PowerLifting™ durează 15 minute și este o ședință completă de lifting facial, utilizând o combinație unică între radiofrecvență, vacuum și terapie LED. Este recomandată în tratamentul și prevenirea ridurilor, regenerarea stratului de colagen și elastină, lifting facial, tensionarea pielii. În tot acest timp, energia radiofrecvenței penetrează straturile pielii pentru a încălzi selectiv țesuturile și matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Incălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrei de colagen și, în același timp, stimulează metabolismul fibroblastelor accelerând producerea de noi fibre de colagen și elastină. Contracția fibrelor de colagen, regenerarea depozitelor de colagen și elastina conferă fermitate și elasticitate pielii asigurandu-i un aspect sănătos și întinerit. Prin contracția fibrelor de colagen se obține un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen și elastină avem garanția unor rezultate pe termen lung.

Radiofrecvența corporală Body LiposlimCare™

LiposlimCare™ – remodelare corporală prin trei tehnologii utilizate la unison – radiofrecvența, vacuum și terapie LED. Este recomandat pentru tratamentul celulitei, reducerea stratului adipos, remodelare corporală, catifelarea și tensionarea pielii. O ședinta durează 20 minute pentru o zonă (de ex. fese sau abdomen) și acționează asupra tesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Radiofrecvența produce încălzirea straturilor de grăsime, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care, de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență sunt rezultatele obținute încă de la prima ședință !

Radiofrecvența conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică” fără a leza țesuturile. Celulita va dispărea, iar aspectul nou al pielii va fi de lungă durată.

Distribuie:
Contacteaza-ne pe WhatsApp